Starships were meant to fly...


2012-04-30 17:18:18
Nature   0 Kommentarer
Hello!

Haha nyner på den där låten starships med Nicki Minaj. Kan verkligen inte sluta -.-' Hehe nåja, dagen började med att jag gick upp tidigt för att plåga mig själv med tåskor. Vi har uppdansing nu på torsdag, och vi i gruppen kände att vi behövde lite mer träning för att vara på den säkra sidan. Efter det åkte jag till dansbutiken för att prova lite balettskor. Sen åkte jag hem och gjorde klart NO:n.. Boring, I know :(
Thats more or less my day.



New dance supply


2012-04-28 11:09:03
Dance fashion   0 Kommentarer
Hello, longtime no see ;)

Nåja alldeles strax ska jag och mamma sticka till dansbutiken för att testa dess balettskor. Det är märket bloch jag tänkt köpa. Två av mina vänner har redan dessa skor, och de säger att de är mycket bekväma och sköna att ha på sig. Så vi får se om dem nu passar mig mig också.



See you in a little bit

Spring photos


2012-04-14 19:07:23
Nature   0 Kommentarer
Tillbaks igen!

Nu har jag med mig 2 par fina foton. Tagna i vårkylan..





Not much happining


2012-04-14 18:25:29
Life of a dancer   0 Kommentarer
Tjoo o hej på er!

Det händer verkligen ingenting roligt alls! Jag får snart panik.. Men när man tänker efter finns det faktiskt alltid något att göra -.-' Nåja, vad ska jag säga... Jag har till och med inget att säga! Nää asså det här blir ju inte så bra..
Jag tror jag går ut lite och tar lite vår bilder. Lägger upp dem sen så ni får se :)




Har inte ens kommit ur pyjamasen


2012-04-11 12:18:25
Life of a dancer   0 Kommentarer
Hello, hello!

Jo varför jag inte har bloggat på hela dagen igår var faktiskt för att jag satt framför en stor skärm och jobbat med att klippa ihåp filmen till vårt skol-projekt. Men det är verkligen vär det, för GUD va det kommer att bli bra. Dock fick jag damp i ungefär 2 timmar bara för att jag "typ saknade" som iconer som andra hade. Men sen bara sådär klickade jag på en liten grej längst ner och BAM så dök de upp. Gissa om jag blev helt överlycklig eller ;p Nåja enough of yesterday... Än så länge har jag inte gjort så mycket, förutom att jag har gjort lite träning, ätit frukost, tagit en dusch och klätt på mig. Få se vad jag hittar på här näst.




See ya!

Ice cream


2012-04-08 22:23:33
Food   0 Kommentarer
Mmm.. Det finns verkligen inget godare än en riktigt god glass! För mig blir det som att den släcker törsten samtidtgt som den ger en sån fruktansvärt god smak. Jag blir faktiskt helt galen. Men igentligen finns det ingen glass i världen tycker jag som kan slå den italienska glassen. Så lätt, fyllig.. ja vad ska man säga, det finns typ inga ord som kan beskriva den glassen. Bara tystnaden när man äter den ;)
Glassen jag åt för en stund sen var vanilj med lite nötig chokladsås och till sist hemma gjorda chokladbiskvier, som jag och min kompis Felicia gjorde. Riktigt gudomliga ;)

Vanilla ice cream



Things I like


2012-04-08 21:01:53
Life of a dancer   0 Kommentarer
Godkväll!

Det blev lite städning och tv-tittande och lite sånna dära onödiga saker i alla fall. Att tvätta dörrarna va inte roligt alls. Och gösses vad dem var smutsiga också! Men nu är det klart känns mycket bättre.
Imorgon blir det lite skolarbete, vi håller nämligen på med att göra nyhets program i skolan. Jätteroligt verkligen, i torsdags gjorde vi en riktigt roliga reklam.. hårfärgsreklam, haha Loreal Paris. Nåja imorgon ska vi försöka göra lite riktiga nyheter också :p

Här kommer en liten collage jag satte ihop, på saker som jag gillar

Pics från we♥it

Godmorning


2012-04-08 12:40:54
Food   0 Kommentarer
Då var det söndag morgon och jag märkte att jag hade sovit ända till 11:00!!! Panik.. Nää men det ska jag inte ha det är ju lov ;) Så jag drog mig lite i sängen, sen körde jag lite styrke träning och stretch. Efter det kila jag in till köket och gjorde mig en nyttig liten frukost och nu sitter jag här och skriver. Jag har fsktiskt ingen aning om vad jag ska hitta på? Kanske slösar jag bort mitt liv framför TV eller så gör jag något som jag gör nytta till, förmodligen blir det lite städning som jag lovade mamma. Men inte vilken städning som helst utan att städa dörarrna! ni kanske ni tänker VA?! städa dörrarna... Men japp så är det :p Nåja slut snackat om det, vi hörs senare..

Beautiful sun


2012-04-07 22:14:52
Nature   1 Kommentarer
Godkväll!

Är väldigt ledsen för att jag inte har uppdaterat de senaste dagarna. Har varit sjuk och liksom inte riktigt känt för att blogga.. :( Men nu är jag "back on the game". Så nu kommer det bli proppat med inlägg!

Och då vill jag önska er alla en riktigt trevlig påskafton♥

Solnedgångar för drygt 4 veckor sen





Wind is fantastic


2012-04-01 19:21:06
People   1 Kommentarer
Hello There!

Har haft en riktigt underbar dag faktiskt. Tog det lugnt på morgonen, tills mina vänner kom och stojade omkring!! När vi sedan blev uttråkade gjorde vi en riktigt äcklig smoothie.. Nåja den ska jag inte prata om, hehe Istället gick vi ut i vinden och tog lite bilder. Skit mannen, det båser riktigt bra där ute!! Höll nästan på att blåsa bort själv där ute. Men nu när jag är hemma igen och värmer mina frusna händer måste jag börja repetera lite NO. Jag har nämligen prov på onsdag, så jag måste "frescha upp minnet" lite. Få se hur bra det går.. Pappa gjorde även en riktigt mysig brasa också, så jag tar nog ett bad lite senare. Måste mjuka upp mina leder lite. Visst ör det hemskt här är man ung och dansar men ändå är man typ stelare än sin mormor.. I just don't get IT! Nåja nog snack om det, måste plugga ;)