Konst-utsällning


2012-06-30 19:08:29
People   1 Kommentarer
Godkväll!
 
Jag har tyvärr inte bloggat under de här två dagarna eftersom jag har verkligen inte haft något att blogga om. Men nu har jag det! :) Jag och mamma va på en liten utställning där våran kompis hade ställt upp olika målningar och projekt som hon har gjort med en massa andra elever. Riktigt fina konstverk och målningar måste jag säga. Vissar upp lite bilder från utställningen.
 
Detta är några av mina favoriter

Another insperation


2012-06-26 20:04:46
Life of a dancer   0 Kommentarer
Yes, då har man tränat. Känns riktigt bra i kroppen. Man måste ju hålla sig i form, eller aa jag behöver iaf det. Om man snart ska börja med sommarkurs nu också, i balett då. Ska faktiskt bli extremt roligt. Vi är inte så många, så det blir liksom som personlig coachning :)
 
Nåja här kommer en liten beach insperation
 
 

What should I do today?


2012-06-26 12:38:59
Food   2 Kommentarer
Well hello there!
 
Då har man ätit frukost, kollat på tv, duschat, aa och klockan är bara 12.24. Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra nu. Senare ska jga iaf gå oc träna lite, men jag vill gö något nu! Hmm få se om jag hittar på något :)

Dagens frukost..mmm strawberrys
 

Rose collage


2012-06-25 12:15:00
Looks, Styles & Shopping   0 Kommentarer
Här kommer ett litet inlägg med en till mode collage jag gjorde igår. Detta tycker jag vore snyggt till något speciellt evenemang.
 

Pics from midsummer


2012-06-25 11:24:34
Food   1 Kommentarer
Hello!

Här kommer lite härliga bilder från dagen innan midsommar och på midsommarafton..Tja dem flesta blev solnedgångsbilder, men det finns en bild på tårtan iaf ;)
 
 
 
 
 

Summer skirt


2012-06-24 23:40:51
Looks, Styles & Shopping   0 Kommentarer
Godkväll, eller snarare sagt godmorgon!
 
Under dagen har det då bara regnat, som vanligt... Och jag har fixat mig själv ett medlemskort på life. Så nu ska det tränas under sommaren, Yaay!! Nåja när jag kom hem satta jag mig framför datorn och började jobba på en liten collage. Som tillslut blev någolunda bra. Det blev såklart en somrig avslppnande stil.
 

Summer for two days


2012-06-21 21:21:51
Nature   0 Kommentarer
Godkväll!

Nu har vi alltså haft sommar väder i 2 dagar. Och som vanligt på midsommarafton ska det bli kast! Så vi bestämde oss för att fira midsommar idag istället. Vi skulle ändå inte ha några gäster på midsommar ;) Nåja igår hade jag det extremt trevligt med min kompis Ida. Vi tog en fin promenad till GKSS och ner till våran brygga och tog lite vackra bilder.

Detta är en utav bilderna


Besök gärna Idas blogg också, genom att klicka här! Hon finns även på instagram = idazegna

Sommer vacation, here I come


2012-06-19 20:36:48
Life of a dancer   0 Kommentarer
Godkväll!

Nu kan jag ofesiellt säga att jag äntligen har sommarlov! Vi hade lite danskurser efter skolavslutningen, så vi hade inte riktigt helt sommarlov...Men nu har vi det. Och jag började med att först träffa med mina vänner på brogyllen innen vi säger farväll till varandra innan alla reser bort under sommaren. Sen kom jag hem och fick känslan av att städa, alltså verkligen städa! Då menar jag hela huset.. Jag har ingen aning om vad som flög i mig, jag bara kände för att städa, Big time! Samtidigt gjorde jag en den legendariska banan kakan ;) Vilket Pinky (familjens katt) var mycket glad för. Han slickade nämligen upp resten av créme fraichen som jag inte använde..hehe Så vad kan jag säga mer..Inget faktiskt, så jag önskar er alla en trevlig kväll!

Pinky...

Preparing for the day


2012-06-16 12:46:45
Food   1 Kommentarer
Hello!

Japp nu håller jag på att göra iordning mig för ännu en dag vid stången. Så det blir nog ingen mer uppdatering för dagen.. ledsen verkligen. Men kanske blir det ett litet inlägg senare när jag kommer hem.

French Toast är nog en av mina favoriter frukostar!

One more lovaly thing


2012-06-15 18:50:00
Life of a dancer   0 Kommentarer
Nu är jag förmodligrn på väg till våra kompisar för att ha riktigt kul, dock sitter dem nog och väntar på oss ;) Jag slutar nämligen vid den här tiden, nu när vi har sommar kursen -.-' Visst är det lite jobbigt..

Detta är presenten till tjejen som gått ut grundskolan. Hon tycker verkligen om att göra kollager, så vi köppte henne en bunt magazine av olika slag, och ett block som hon kan göra sina kollager i.


Ha nu en fortsatt trevlig fredagskväll♥

There is so much to see out there..


2012-06-15 11:29:38
Life of a dancer   1 Kommentarer
Hello!

Yes då var det fredag! Dock har vi som en "liten" sommarkusr tills på söndag, så jag har inte riktigt fullt sommarlov.. Men sak samma det är ändå fredag, och senar ikväll ska jag och familjen åka till vår nära vänner för att fira sommarlovet :) Ska bli riktigt roligt, plus att en av tjejerna har gått ut grundskolan också. Så jag och mamma har fixat en jättefin present till henne. Hoppas verkligen hon blir glad ♥

Lilla Pinky tittar nyfiket ut ;)


Sommarlov


2012-06-12 19:10:20
Life of a dancer   0 Kommentarer
Godkväll!

Idag är det alltså tisdag, och jag hade min skolavslutning. Yaay, hejdå 8:an!!! Ska bli så otroligt skönt med lov. Jag och tjejerna stack ut till stan för en luch och satt på condeco i drygt 3 timmar och bara njöt utav att lovet hade börjat.

I fredags, lördag, och i söndags hade jag föreställningar, vilket var mycket roligt! Dock gick det inte så bra de första två dagarna, jag kände mig inte alls konsentrerad, och alldeles nervös. Men så kom söndagen och sa jag till mig själv; Nää skärp dig nu! Och så lyckades jag sätta alla tre danser galant. Vilken lättnad kan jag säga, det kändes så skönt att klara allt den sista dagen.



A en trevlig kväll♥

Last week of training


2012-06-04 19:06:20
Life of a dancer   2 Kommentarer
Godkväll!

Då har vi kommit in på sista veckan av hård träning inför föreställningarna. Fredag, lördag och söndag har vi föreställningar. Sen blir vi lediga måndag, och till sist på tisdag har vi skolavslutning. Men det tar tyvärr inte sluta där.. Vi kommer att forsätta med lite träning. Det blir väll för 5 dagar tror jag -.-' Igentligen tycker jag att det är ganska onödigt att ha denna sommarkurs, men det är inte jag som bestämmer.